About

Daniël Brugghemans is in 1980 gestart als zelfstandig hersteller van vrachtwagens. Hij had jarenlang gewerkt in een gekend carrosseriebedrijf in de omgeving van Brussel.

De uitbating vond aanvankelijk plaats in het atelier achter zijn woonhuis. De groei en de milieuwetgeving verplichtte hem te verhuizen naar een bedrijfsterrein.

In 1998 werd NV Brugghemans opgericht. De uitbatingszetel werd verplaatst naar het industrieterrein Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 24a.

NV Brugghemans werkt met een gespecialiseerd team. Daniël is dagdagelijks aanwezig op de werkvloer om zijn team aan te sturen.

De kernactiviteit van het bedrijf is opbouw-, verbouw- en herstellingen van vrachtwagens. Deze activiteit wordt aangevuld met zandstralen, metalliseren en spuiten van metalen constructies. Het atelier is voorzien van een aangepaste spuitcabine en zandstraalcabine. Hierdoor kan het stralen, metalliseren en spuiten van de constructies gerealiseerd worden in het eigen atelier.

Het team voert tevens depannages uit op de weg van diverse merken laadbruggen waaronder Dhollandia en MBB.

NV Brugghemans staat voor maatwerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen of herstellen van metalen constructies van A tot Z.